Слави зове за оставки: Управляват ни некадърни, неморални и некомпетентни хора

0

За съжаление ни управляват некадърни, неморални и некомпетентни, алчни за власт и самозабравили се хора, които моментално трябва да си подадат оставката. Това написа Слави Трифонов във Facebook по повод дебатите в Народно събрание относно промените в Конституцията.

„Гледам дебатите в Парламента за промени в най-важният български закон – българската Конституция. Аз не съм юрист, но гледам в правото си на български гражданин. Защото ме интересува, като български гражданин, какво налага промени в българската Конституция, защо трябва да бъде променяна, какви са предложенията и кой ги предлага. Предлагат ги други български граждани. Водещи са Бойко Борисов, Делян Пеевски и Христо Иванов, както и гражданинът на България и Канада – Кирил Петков. Като онзи дето падал от осемнайстия етаж и на третия етаж си казал: до тук добре, и аз казвам: до тук добре. Само дето, въобще не е добре. От дебатите ми стана ясно, че всички професионални гилдии и организации, включително и високоуважавани конституционалисти са против тези промени. И твърдят, че ако тези промени биват направени, те ще паднат в Конституционния съд, защото са противоконституционни„, съобщи Слави Трифонов.

И попита: „Тогава защо сглобката иска да направи промени в българската Конституция, които всъщност са незаконни? Защо нямаше обсъждане на тези промени? Защо бяха създадени на тъмно, скрито и тайно, като нещо срамно? Защо в промените е включена смяната на националния празник от 3-ти март на 24-ти май? Защо имам неприятния вкус в устата, че това е поредната гадост сервирана от въпросната сглобка, некоалиция или както там се нарича? Защо? Защо? Защо?“.

Нямам отговори, а ситуацията става все по сюрреалистична. И единственият отговор, който намирам е, че в момента за съжаление ни управляват некадърни, неморални и некомпетентни, алчни за власт и самозабравили се хора, които моментално трябва да си подадат оставката“, категорично заяви Трифонов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече