Лена показа бебето

0

Лена Бориславова показа новородената си дъщеря, за пръв път навръх рождения си ден минала неделя. Юристката навърши 34 години на 8 октомври и отбеляза личния си празник с показна семейна разходка в центъра на София.

За пръв път тя и възлюбеният й Мирослав Иванов излязоха, заедно с новородената си дъщеричка Деа, като направиха няколко тегела на пъпа на столицата. Разбира се, не пропуснаха възможността да се щракнат с цел пиар заедно с Васил Терзиев, както и с други семейства, излезли на есенна разходка с бебетата и количките си.

Веднага след дефилето около Народния театър Лена и Миро се отправиха към апартамента си, намиращ се в стара кооперация в столичния квартал „Лагера“, видяха фотографите на ПИК и „Ретро“. Те не отидоха да се почерпят за рождения ден на Бориславова дори в квартален ресторант за ЧРД на юристката.

Прави впечатление, че откакто е родила, Лена е засичана все в начумерено и напрегнато настроение. Близки до бившата депутатка издават, че е изпаднала в следродилна депресия и трудно овладявала бушуващите хормони й емоции. Далеч по-позитивен и усмихнат е младият татко Миро, който все още лети в облаците от появата на първата си рожба.

Младото семейство бе придружено от възрастна дама по пътя към дома, която вероятно е роднина на един от двама им. Откакто дъщеря им Деа се появи на бял свят, Бориславова е впрегнала цялата рода да й помага в грижите за бебето и домакинството, за да може да върши партийните си задачи, нищо, че е в майчинство. Макар да не е минал дори месец от раждането на Деа, бившата говорителка на Кирил Петков очевидно не робува на старите поверия, че детето не бива да се извежда навън и да се показва пред непознати хора, докато не стане на 40 дни. Още в първата седмица след раждането си тя отново бе засечена да снове около жилищната си кооперация заедно с родителите си и сестра си, които също активно й помагат в майчинските задължения.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече