ВЪПРОСЪТ: Емо Фаса ли командва прокуратурата в Етрополе?

0

Злополучният бивш депутат Емил Делчев Димитров, познат като Емо Фаса, е реалният господар на прокуратурата в своя частен град Етрополе, твърди пред Alarma.bg местен бизнесмен, пострадал от беззаконията на разпищолилия се милионер.

Вече стана известно, че Емо Фаса е напуснал луксозното си обиталище в Халкидики, за да „организира“ изборите на 29 октомври в Ботевград и околията. Разбирай, да направи така, че неговата фамилия да яхне местната власт за още 4 години схеми, дажби и разпродажби.

Каквато и беля да се случи около Емо Фаса, Районната прокуратура в Ботевград и териториалното отделение в Етрополе са глухи и слепи, защото бившият депутат е истинският обвинител №1 тук, ядосва се информаторът ни, по разбираеми причини настоял за анонимност.

Държавното обвинение пуска покрай ушите си всички сигнали срещу сикаджията Емо Фаса и властната му рода. На местно ниво се твърди, че Фаса е в особено близки отношения с прокурор, чието име засега ще спестим.

Че и как иначе, нали кметът на Етрополе Димитър Димитров му е братовчед. Затова и целият бизнес в община Етрополе е в техните ръце, няма обществена поръчка, която да пропуснат, категоричен е информаторът ни.

Феодалът, познат и с прякора Емо Ротманса от годините на цигарена контрабанда, дотам си е повярвал, че дори заплашва с прокурорско преследване всеки, надигнал глас срещу безобразията на фамилията, подчерта източникът на Alarma.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече