НЛО над Витоша! Извънземният апарат приличал на полегнало вретено и мигал с различни светлини

0

Странният летателен елемент бил забелязан на 10 октомври малко след 21 часа. Имал формата на леко сплескана топка или на вретено, разположено хоризонтално. Тялото излъчвало няколко вида светлина, която преливала от златиста през медено розова и дори светло сива. Застояло се в небесата почти 15 минути,  след това се изпарило.

Явлението било наблюдавано от столичани, живущи в южните квартали на София, които се чудели нова звезда ли е изгряла на небосклона, метеорит ли наближава Земята или извънземните идват, за да сложат ред на планетата.


„Стори ми се, че странната светлина е някъде над Копито. Беше забележително, защото сменяше цветовете много бързо, сякаш изпускаше някаква енергия към повърхността. Беше красиво за наблюдение. Със съседите решихме, че е НЛО или някакъв друг тип извънземно същество, защото преди години бяхме гледали интервю по телевизията с български професор, който твърдеше, че инопланетяни редовно кацат на Витоша. Там те обитавали тайнствени пещери, чиито входове били обрасли с бодливи растения и треви. Дупките изглеждали зловещо и били на трудно достъпни места и хора не влизали. Професорът обясняваше, че България е богата страна откъм злато, втора в света след Индия. Извънземните идвали да изследват нашето злато и да търсят съкровищата на цар Иван Шишман, които били скрити в пещера край Боснек. Чешмата с живата вода там била ориентир за съкровището. Обаче през годините нечия ръка или извънземна намеса завъртяла главата на змея, че да не може крадци и лоши хора да намерят богатството ида го ползват за собствени цели. Така го обясни професорът. Той самият бил виждал извънземните над Витоша няколко пъти. Веднъж дори останал с усещането, че светещата чиния сякаш върви след него, докато той се разхождал по тъмните улица на „Княжево”, разказва пред репортер на „Уикенд” Калоян Петров.


Неговият съсед Никола също видял странните светлини и ги определил като „полегнало вретено”. Светлинките мигали и сякаш снимали нещо. Бил сигурен, че са гости от Космоса, защото и друг път на това място в небето били забелязвани странни тела – наподобяващи летяща чиния, но с триъгълна форма.  


Той допуска, че освен злато може би се интересуват и от вулканичната сплав, върху която се е образувала планината. Не било чудно да изследват и витошките морени, които били уникални и криели тайни от хиляди години назад за живота на планетата Земя.


Светещите обекти се движели доста бързо.
Приближавали земята, после се отдръпвали или криввали в някаква посока. Присъствието им се усещало като стягащо тила на главата главоболие, което минути след отлитането изчезвало сякаш някой го е премахнал с магическа пръчка.
На въпроса ни дали може да определи скоростта на движение на видяното НЛО, мъжът отговаря така: „При всички случаи е било над 200-300. Гледаш го едно кълбо, внезапно се разделя и стават три, после още три. Прегрупират се в различни форми, движат се. После пак се събират в една кълбовидна точка. Това става много бързо. Човек стои с отворена уста и се чуди какво става, защото в днешно време е възможно да има и нападение с дронове, пък ние да ги вземаме за летящи чинии. Гледахме и нищо не направихме, защото с телефоните не се получи заснемането. Една комшийка каза, че на 10 октомври се отварял някакъв звезден портал, наречен 10/10, което означавало, че човечеството ще навлезе в нов свят като емоции и преживявания.”.


Над Витоша и друг път идвали извънземни. Последно били забелязани в края на лятото и началото на есента на 2016 г. Тогава престояли около 20 минути. Сиянието на летателния им апарат било толкова силно, че осветило като с прожектор нощното небе над Витоша. Малцина имали щастието да го наблюдават, защото станало след полунощ и повечето граждани спели.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече