Сладко съвпадение: Стилистката на Би Ти Ви и гаджето на Хекимян с общ прякор

0

И на Антония Йорданова, и на Тунджай на галено им викат Туньо

Какво сладко съвпадение – приятелят на бившия шеф в Би Ти Ви Антон Хекимян – Тунджай, и стилистката, която дори има собствена рубрика в „Преди обед“ Антония Йорданова, споделят едно и също галено име.


Настоящият кандидат за кмет на София Антон се е обръщал пред колегите си към приятеля си Тунджай Мустафа с умалителното Туньо, когато е в добро настроение.

Хекимян никога не го е представял като официалната си половинка в нюзрума, въпреки че не е имало никаква нужда да се крие, но Туньо редовно го е придружавал на работа под претекста, че му е нещо като помощник. Заради дългия работен ден в телевизията Антон е натъртвал, че ако не е Туньо да му нахрани котката и да му вземе саката и ризите от химическото, съвсем ще го закъса.
На Туньо в Би Ти Ви обаче се обръща и стилистката Антония, която всеки петък преди обед дава модни съвети и акъл как да се обличаш така, че да не си личат несъвършенствата във фигурата. Този прякор към нея също си го позволяват само най-приближените й, с които е в добри отношения. Останалите я наричат Питония.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече