МВР: Простреляната Мирослава ни каза как изглежда убиецът на Алексей Петров!

0

Знаят как изглежда убиецът на Алексей Петров. Това каза главният секретар на МВР Живко Коцев пред БиТиВи. 

„Мирослава Михайлова, която беше простреляна до Алексей Петров, е дала достатъчни данни и добро описание на извършителя както и на фактическата обстановка около убийството.“, споделя Коцев.

По думите му убийството на Алексей Петров е предумишлено, много добре обмислено.

„Разбирам интереса, че трябва бързо да стигнем до извършителите, но понякога едно убийство може да се разкрие за един ден или за години“, уточнява главният секретар на МВР.

„Треньорката по тенис Мирослава Михайлова се възстановява, разпитана е, всичко е наред с нея, оказваме ѝ помощ, включително психологическа.  Предположенията са много, възможно е извършителят да е в страната, възможно е да не е. Но имаме много добри описания благодарения на Мирослава.“ , пояснява Коцев.

Алексей Петров беше застрелян по време на редовната си седмична разходка в планина Витоша на 16 август 2023 г. Трактора бе ликвидиран с един куршум в главата, а Мирослава бе простреляна с куршум в ръката, който проникна в гръдния ѝ кош. В момента си е вкъщи и се възстановява и благодарения на нея има някакъв шанс поръчковият килър да бъде заловен.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече