Развод съсипа Андрей Новаков! Лекува депресията като редник в казармата в Шумен

0

Съпругата му Татяна вече не дели покрив с него, взе и дъщеря им Ема

Ставане в 5 сутринта, изтощителни учения цял ден, храна, сън. Така в казармата в Шумен евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков реши да лекува тежката си депресия след развода с любимата си половинка Татяна, с която тази година двамата сложиха окончателен край на брака и любовта си, продължила близо 15 години.

Новаков, който доскоро се разписваше в Брюксел месечно на над 15 000 лева заплата, се цани редник в шуменската казарма, а зли езици в Благоевград разкриват, че военният чин му трябвал заради откриваща се наскоро висока позиция в сърцето на Европа – втори секретар и докладчик за държавите от Балтийско до Черно море. За постът било нужно кандидатите да са ходили в казарма, а Новаков не се е отчел пред родината досега.
Според източници на „Уикенд” обаче истината е съвсем друга – тежката раздяла с красавицата Татяна и фактът, че тя е взела грижите и за дъщеричката им Ема, съсипали Новаков и го превърнали в робот. 35-годишният евродепутат не ядял, не спял, вършел нещата напълно машинално, а състоянието му започнало сериозно да плаши близките му и приятелите от ГЕРБ. Финалният удар дошъл, след като дори „Уикипедия” черно на бяло сложила край на брака му с редакция в биографията му, описваща краха на младоженските му трепети. Според близки около евродепутата, по думите му казармата била подходящо място за „робот” като него, който правел всичко машинално, а съкрушеното му сърце щяло да издържи само, ако умът му не е зает с друго, освен с драконовски военен режим. С който лесно човек просто действа, а не е нужно да мисли, разсъждавал покъртеният евроизбраник.


Затова и решението на Андрей Новаков преди броени седмици да захвърли високия си пост, луксозното жилище в Брюксел и космическата за родните стандарти заплата, за спане на нар, ядене на боб и ставане призори, било провокирано от раздялата с Татяна. Говори се, че младата съпруга е виновницата за разлъката, тъй като постоянните отсъствия на Новаков дразнели красавицата, а грижите за Ема падали само на нейните плещи. Червенокосата хубавица и Новаков са заедно от над 14 години, като вдигнаха пищна сватба през 2017 г., а събитието бе почетено от всички първи в ГЕРБ. Лично кметът на Благоевград Атанас Камбитов бракосъчета влюбените, а тогавашната дясна ръка на Бойко Борисов – Цветан Цветанов, бе почетен гост на тържеството. Вече бившите съпрузи имали любовна история като на кино – още като студенти двамата се харесали, а подобно на сюжет от романтична комедия, единият герой бил „смотльо”. „Тя хареса отличник с една вежда и наднормено тегло”, описва себе си като студент Новаков, но Татяна тогава не гледала килограми, а голямото му сърце, разкрива самата тя. В началото връзката им е идилична и логично следва романтично предложение за брак.


Малко след като си казаха „да”, двамата с Татяна станаха родители и на малката Ема. Днес в социалните мрежи вместо да се описва като предан съпруг и баща, Новаков лаконично е написал, че е само „баща на Ема”. На съпружеството е сложен край. Изтрил е и общите снимки с вече бившата любима.


За разлика от Новаков, който загърби светския живот заради раздялата с Татяна и се превърна в редник, красавицата не била толкова съсипана от края на отношенията им, научи „Уикенд”. Преди броени дни хубавицата завела на море дъщеричката им, за която щяла да се грижи през повечето време. Съдът постановил момиченцето да е под опеката на хубавата си майка, а това окончателно сринало евродепутата Новаков.


„Защо да не отиде един месец в казармата, изолиран от света, след като дори не може да вижда дъщеря си в момента”, защитават решението му депутати, научили за тежката разлъка. Дори семейното куче нямало как да е под грижите на евродепутата, тъй като половинката му живее в София, а той доскоро е бил или в Брюксел, или в Страсбург. Татяна не харесвала, че Андрей спазва категорично само едно от обещанията си – на годишнината от сватбата им – 28 май, да си е у дома. Отсъствията му въпреки огромната заплата започнали да терзаят младото момиче, което се оказало само с подрастваща на ръце, куче, професия и домашни задължения.


Шушука се дори, че хубавицата е намерила кой да я теши във вечерите, когато Андрей бил на заседания на Европейския парламент, въпреки че от ГЕРБ буквално злостно отричат подобни твърдения. Причината е, че Татяна също е близка с много от колегите и съпартийците на бившия си съпруг, които защитавали повече неговото реноме и достойнство, отколкото семейните ценности.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече