Кирил Петков: Слави има мокър сън – аз и Асен Василев да отидем в затвора

0

Цял ден се чудят какво да измислят. Нас не ни е страх да излезем на хартиен вот. Голяма работа. Важно е всички да излезем да гласуваме. ДАНС се използва като маша.

Това заяви Кирил Петков на  брифинг на „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ във връзка със скандала с машинния вот.

„ГЕРБ губят изборите в София и в други големи български общини и заедно с ДПС измислиха тази фалшива новина с манипулациите за машините на гласуване. Всичко тръгва от някаква митична справка на ДАНС, която е подписана от заместник-председателя на ДАНС. В по-спокойна обстановка след изборите ще трябва чрез парламентарен контрол да установим какво съдържа тази справка, защо е подписана от заместник председателя“, добави ген.Атанасов.

Според него „всичко тръгва от митична справка на ДАНС, която на всичкото отгоре е подписана от заместник-председателя на ДАНС”.

„В по-спокойна обстановка след изборите ще трябва да изясним какво съдържа тази справка”, заяви Атанасов. Каква работа има ДАНС да се бърка в изборите?, попита  лидерът на ДСБ.

България има нужда от управление, благодарим на премиера и вицепремира. Докато това управление е възможно, колкото и да е тежкса цената, без да се измислят инсценировки и консипрации, трябва да носим тая отговорност, включи се и Христо Иванов.

Ако някой смята, че всеки ден ще атакува ежедневно, без да има ясен образ за алтерантива, практически ще се плати тежка цена, предупреди лидерът на ДБ.

Вече чуваме, че се говори за касиране на изборите, защото явно това е крайната цен. Ако зам-.министърът е направил нещо нередно, да си носи отговорност, нека това да се случва в рамките на институциите, добави Иванов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече