Асен Василев засечен на сладка раздумка с трима мистериозни мъже в столичен ресторант

0

Министърът на финансите Асен Василев се отдаде на обсъждане на важни политически въпроси с трима мистериозни мъже. Репортер на „Уикенд” засече финансиста в столичен ресторант в квартал „Бояна” няколко дни преди 29 ноември, когато са изборите за кмет.


Шофьорът на Василев спря за минута пред ресторанта и стовари шефа си, който се возеше на задната седалка. Асен взе няколко папки с документи и се отправи към група мъже, които явно го чакаха. Компанията се заприказва и откара в сладки раздумки на улицата около 20 минути, видя нашият репортер. Министърът на финансите беше доста весел и видимо се наслаждаваше на разговора с останалите гостода. Гражданин, който мина покрай Василев, го поздрави и се ръкува с него, а министърът топло му кимна и благодари за подкрепата.


След дългите разговори и смях на улицата, компанията най-после влезе в заведението и си поръча вечеря. Шофьорът на министъра на финансите го чакаше търпеливо в колата, а раздумката се проточи до след 23 часа.


Дни по-рано пък Асен Василев бе заснет от папараци да си купува чаршафи и хавлии. Финансовият министър бе засечен в столичен мол, докато избира консумативи за спалнята си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече