Гигантски ГАФ: ПП-ДБ пуснаха скандално видео с тяхна фалшификаторка

0

Пореден гигантски гаф сътвориха главозамайалите се победители в София на първи тур от ПП-ДБ. Цял ден медии, социални мрежи и прокуратура се занимават със скандално видео от с. Малорад, Борован, в което се вижда, че член на комисията подправя бюлетини. Членове и симпатизанти на ПП-ДБ развъртяха записа по фейсбук, за да демонстрират как опонентите им фалшифицират изборите. Куриозното в случая обаче е това, че въпросната дама, като е заснета, всъщност е от ПП-ДБ. Тя се казва Моника Йорданова и е председател на комисията в Малорад.

Още по-забавното е, че гафът е забелязан от дъщерята на бившия червен министър Румен Овчаров. Именно Теодора Овчарова-Драганова отбелязва във фейсбук следното:

„Забелязвам, че доста от умнокрасивите избиратели с възмущение споделят видеото, в което председателят на комисията в Малорад подправя бюлетини в интерес на определен кандидат. Интересен факт – въпросният председател Моника Йорданова е от ППДБ! Шарлатани forever”.

Скандалното видео е разпространено от активист на ДБ на име Петър Бакалов. Той е активен участник в протестите през 2020 г. След него всички активисти на ПП-ДБ подхващат записа и го въртят в социалните мрежи като доказателство за манипулации на изборите заради хартиената бюлетина. Никой обаче не се сеща да провери и установи, че фалшификаторката всъщност е… човек на ПП-ДБ. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече