СЕМЕЙНИ ВОЙНИ: Лена не дава бебето на свекървата (Снимка)  

0

Семейните войни в любовното гнездо на Лена Бориславова и Мирослав Иванов продължават. Уж утихналата вражда между юристката и майката на депутата от ПП май се е възродила отново. За това споделят близки до младите родители. Преди седмица Бориславова демонстративно отказала да отиде заедно с мъжа си и невръстната им дъщеричка Деа на гости при неговите родители в родния му Ямбол. Лена категорично заявила, че остава в София заедно с бебето, а Миро заминал сам самичък при майка си и баща си. Той бил 600 километра с колата си, за да прекара няколко часа с тях. Докато той гостувал в родния си дом, Лена се наслаждавала на есенни разходки с дъщеричката си в столицата, без да страда за отсъствието на любимия.


Родителите на Мирослав Иванов – Димка и Николай 

В медиите от години се говори, че родителите на Мирослав Иванов не мелели брашно със снахата Лена. Макар юристката и депутатът от ПП да са заедно още от студенти и майка му и баща му да я познавали буквално от малка, покрай скандалите около нея след влизането ѝ в политиката отношенията им сериозно се обтегнали. Димка и Николай Иванови се почувствали огорчени, а синът им дори им се извини публично и поиска прошка от тях с публикация във фейсбук преди време заради преживените стрес и разочарования. Снахата Лена обаче не демонстрира никаква близост с тях от години.

Раждането на бебето Деа уж трябваше да скрепи семейните връзки, но очевидно младата майка не иска да води детето си при другите му баба и дядо в провинцията. В същото време почти всеки ден тя излиза на разходки с количката със своите родители, които живеят в София и ѝ помагат ежедневно, за да ѝ е по-леко с грижите около новороденото момиченце.

Миналата седмица малката Деа, която се появи на бял свят на 19 септември, навърши първите си 40 дни. Бориславова не спази поверието да не извежда бебето навън, докато не минат, и започна с разходките още през първата седмица след изписването ѝ от частната болница, в която роди. На 40-ия ден тя организирала първия празник на дъщеричката си – ритуала „погача“, на който се събират само жени, близки до майката, и орисват бебето. Засега Бориславова не е наела детегледачка, а да ѝ помагат е впрегнала цялата рода. С Мирослав обитават малък апартамент в стара кооперация в столичния квартал „Лагера“, който е закупен с ипотечен кредит, а заема продължават да изплащат. Там са приютили и сестрата на Бориславова – Маргарита, която вече повече от месец е на гости у тях. Маргарита е лекар анестезиолог и работи в болница в Париж, но се прибра малко преди раждането на първата си племенничка. На нейната помощ Лена разчитала най-много, защото тя все пак е медик и така Деа била под непрекъснато докторско наблюдение за успокоение на майката.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече