Астроложката Алена: Кървавото сияние показва, че човечеството уверено върви към война

0

• Полярното явление Аврора Бореас кара разни светлини да „танцуват” в небето
• Предстои година на Сатурн, господаря на кармата и на смъртта
• Невъзможно е Слънцето да преминава през нови вибрации

Необичайна червена светлина притесни хората в България по залез слънце, малко след приключване на изборния ден за кметови и общински съветници – 5 ноември 2023 г. Странните светлини, включващи предимно пурпурно червен цвят, породиха редица вълнения сред гражданите, които се питаха на какво се дължат, не експериментира ли някой със забранени оръжия, извънземните ли нападат или просо трябва да се доверим на учените, които не ги бяха предвидили, но в последния момент се усетиха и съобщиха, че вероятно са резултат от наближаващите земното кълбо магнити бурии.

Според астролозите кървави сияния трябвало да има и в нощта срещу 6 ноември, но те така и не се случиха, което донякъде успокои любителите на конспиративни теории, че все пак няма да има обръщане на земните полюси с последващите от това разрушителни природни катастрофи. Явлението бе наблюдавано в Украйна, Молдова, Румъния, Полша, Словения, България, части от Русия, Татарстан и още няколко държави.


Репортер на „Уикенд” потърси именития астролог Светлана Тилкова –Алена с молбата да внесе ясното в случващото се във вселената и отражението върху хората. Тя бе категорична, че първото червено северно сияние е наблюдавано в страната ни още преди близо 70 години – през 1954 г. Появата му и тогава, и сега била предупреждение, което далеч не всички можели да схванат. Явлението се наричало Аврора Бореас.


„Според приблизителния час на появата на кървавото северно сияние, звездните аспекти предупреждават, че човечеството върви към война, която все още може да бъде избегната. Известно е, че даже най-лошият мир е за предпочитане пред всяка война. В нашия регион се водят две войни, а едната с потенциал за глобализиране. Ако мирът скоро не се възцари, кървавите сенки на сиянието предупреждават, че ще потопят не само воюващите държави в кръв, а и тези, които са пристрастни към агресията.


Време е човечеството да осъзнае, че е нужна промяна на мисловните процеси на всеки един хуманоид, населяващ нашата планета. Без осъзнатост, че човечеството има шанса да оцелее само в мир, а не във войни, заради самомнението на тези, които ги разпалват, че войната е добрия начин за контрол над земните държави, няма да се получи.


Докато не прозрем Божията помисъл, че мирът дарява блага и хармония, а войните ги отнемат, червеното сияние ще заличи чрез своята кървава мощ враговете на човешкия род и на планетата. Така и без военни действия виновниците за насилието и смъртта на невинни хора ще бъдат наказани.


На 4  ноември, в деня за ра1змисъл, порои заляха България, торнадо помля къщи, но надали някой осъзна какъв знак от незримия свят е това. Видяхме сиянието вечерта, след края на изборите и веднага избликна ярката истина – машинации, измами и желание да бъде съсипана столицата на България. Защо?! Заради егото на един човек, който успя да настрои за 4 години жителите на града срещу себе си.


През 2015 г. написах, че в следващите 200 години човечеството, обитаващо сушата на Земята, ще преживее три глобални войни. Първата ще е войната на религиите, която вече се разраства. Дали политиците, от които зависи мирът на планетата, ще имат безразсъдството да я разпалят във всеобхватният й мащаб, или ще проявят разум и ще се търси, дори и с трудно постижими компромиси, мирът? Това, уви, не е известно, а и звездите не ни подсказват какъв ще е изборът. В момента Земята е под прицела на войнолюбците, човечеството в неговото множество се оказва някому ненужно. Войните и пандемиите са добър начин за неговото редуциране.
За човешката цивилизация звездите не дават пълна информация. Но ако добавим натрупаната карма от човечеството като цяло, от отделните държави, раси, религии, тогава картината ще се изясни. Ако не се самоунищожим, към края на 23 век ще се влеем в общността на вселенските цивилизации. Дотогава има много време, ще сме преживели нови световни войни, парите ще са отишли в историята, което също е повод за война, държавите ще са престанали да съществуват, ще сме преживели сепарацията на душите, на която вече сме подложени.

Предстои година на Сатурн, господаря на кармата и на смъртта. Година за пречистване, от която човечеството трябва да си извлече поука и избере пътя на градежа. Живейте така, че пътят на вашия безсмъртен дух да върви нагоре, а не надолу към деградацията, която превръща човека в животно. Бъдете хомо сепаратикус, избрани да станете част от вселенския живот, а не отпадъчен продукт от сепарирани същества, които винаги са повече от по-еволюиралите си съпланетяни. Историята ни е дала множество уроци. Варварите винаги са унищожавали развитите култури и са забавяли развитието на човечеството. Наближава моментът този етап от живота на земляните да приключи. Въздухът на земното бъдеще ще е отровен за животните-хора и хората-животни, каквито са множество сред човеците”, обяснява надълго и нашироко Алена.

Тя съветва хората да не изпадат паника в и да не се доверяват на всяка информация, която видят в интернет, който бил по-неблагонадеждно място и от Женския пазар в София. В интернет всеки профан се представял за академик, невежите поучавали, тълкували, съветвали и напътствали какво да се прави, без изобщо да са наясно с вселенските закони. Алена не крие, че се дразни от безкрайните дърдорения на теми като квантов преход, Земята е куха, смяна на полюсите и куп измислици, които ласкаели егото на пишещите специалисти по всичкознание.
Според нея е невъзможно Слънцето да преминава на нови вибрации. То, като всеки стационарен разум, имало двояка роля в живота на човечеството. От една страна неговата топлина и светлина съхранявали живота на Земята, такъв, какъвто е. От друга, в утробата на Слънцето приключвал животът на множество души.

Слънцето било чистилището и ада за земния човек. След кончината си всяко човешко същество, без изключение, минавало през енергиен тунел в Слънцето, в който се пречиствало и се отправяло към ефирните нива на живот, или оставало за хилядолетни мъки в безконечно страдание, докато бъде заличено окончателно. Всички остатъци от изгорели души се изхвърляли във вид на слънчеви протуберанси.

Човекът щял да е смирен хуманист, ако знаел как страдат душите, изгаряни от Слънцето. В такива моменти неразположенията и главоболието щели да ни се видят като бели кахъри.
„Войната в Украйна щеше да е приключила сравнително бързо, около шест месеца след началото й. Стотици хиляди животи щяха да са спасени, но очевидно са без значение за поддръжниците на тази война.

В астрологичната си прогноза, поискана от читател, емоционално свързан с Русия,  през февруари 2014 г., преди 9 години, бях категорична и написах, че война между Русия и Украйна ще има, много кръв ще се пролее и Украйна няма да запази територията си, дори е възможен разпад на държавата.

Не съм правила астрологични изчисления за конфликта в Газа. Този конфликт няма да е последният. Ще е един от многото, докато не се създаде държава Палестина. Дотогава ще е все омраза, нетърпимост, агресия, ежедневна смърт и от двете страни. Това няма да свърши добре да никого”, категорична е популярната астроложка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече