Алла Пугачова с кърваво писмо до руския народ: Парите не купуват щастие. Свободата е основното богатство

0

Руската естрадна легенда Алла Пугачова изригна в социалните мрежи с кърваво писмо до руския народ. Певицата, която въстана категорично против политиката на Путин и войната в Украйна, бе обявена за агент и напусна родната си страна, като замина със своя съпруг Галкин да живее в Израел още в началото на конфликта. Там обаче отново ги застигна война. Още в първите дни те отново избягаха и към момента са се установили в Кипър, където имат имение.


Преди дни изпълнителката на „Миллион алых роз“ написа гневно кърваво писмо към завистниците и клеветниците си. В него Алла Пугачова пита: „Парите ли ми броите?“, и продължава: „Парите не купуват щастие, Свободата е основното богатство“. Ето и пълния текст: „Смешно и тъжно е да гледаш куп озверели половинчати завистници и клеветници. Много сте смешни! Между другото именно вас нарекох роби и лакеи, обикновени хора нямат нищо общо с това, те са заложници на сегашната ситуация. Обичам ги и ги съжалявам, а вие с грубите си изказвания по мой адрес, абсурдни измислици и откровени лъжи се опитвате да отчуждите от мен хората, за които съм живяла и пяла цял живот, жертвайки здравето и личния си живот.

Няма да успеете, колкото и да се опитвате. Така че не хабете енергията и парите си в безполезни опити да ме унищожите или да обезцените живота и работата ми. Моята армия от милиони фенове няма да ме предаде! Изпълних мисията си, не съм пяла отдавна и Вселената управлява моята съдба. И няма нужда да броя космите на главата си (след Чернобил – благодаря, поне нещо остана). И все още звучи умореният ми глас, като се има предвид, че половин век въпреки болестта тичах при любимите си зрители и правех всичко, за да ги направя щастливи. И краката ходят, и очите виждат, и ушите чуват. Броите ли ми парите? Да, трудих се, заслужих го, за разлика от онези, които профукаха всичко и твърдят без доказателства, че Алла Пугачова им е спряла кислорода. Колко удобно, нали? И парите не купуват щастие. Свободата е основното богатство. И аз го ценя в себе си, живея с това и ще продължавам до победата на светлината над тъмнината, победата на доброто над злото, победата на истината над клеветата. Да продължим с живота си. Независимо дали ви харесва или не, животът показва, че все още съм в сърцата ви“.
 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече