Скандалната щерка на президента Радев в пиеса за Маркиз Дьо Сад

0

В нова провокативна постановка участва талантливата дъщеря на президента Румен Радев – Дарина.

Третокурсничката от класа на проф. Пенко Господинов играе в творбата на актрисата и режисьор Касиел Ноа Ашер – „Сад. Игри по време на Апокалипсис“.

Спектакълът е силно провокативен както с визия, така и с играта на младите актьори, като това е основната идея на режисьора Касиел Ноа Ашер. Тя се прочу преди време с ролята си в постановката „Дон Жуан в пъкъла“ на режисьора Иван Станев, в която играеше чисто гола и се облекчаваше пред публиката, днес отново се занимава с авангарден и ,свободомислещ“ театър по думите на специалисти.

Постановката изследва страстта, порока и лицемерието в едно общество, чий-то морал е дълбоко подозрителен. Става дума за група млади актьори, които в един дъждовен ден се събират за репетиции на пиесата „Мадам Дьо Сад“ от Юкио Мишима. Те се впускат в хипнотично изследване на човешките пороци, като постепенно личните им взаимоотношения се сливат с тези на героите от пиесата. Репетиционната се превръща в затвор, а невинни игри в смъртоносни.

От година талантливата Дарина Радева е канена да участва не само в постановки на различни театри, но и във филми. От нея още не се е отказал и режисьорът Максим Генчев, които искаше да я снима като царица Сара Теодора  в новия си филм. Работата по новата I постановка започна още на 17 юни и оттогава Дарина и колежките й не спираха да  репетират.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече