Христина Бобокова се лепна на Николай Денков. Прави ли тайни записи докато го сваля? СНИМКИ

0

Жената на скандалния бизнесмен Пламен Бобоков си набеляза нова жертва по висшите етажи на властта. Отново министър-председател. Този път на мушката на Христина Бобокова е акад. Николай Денков, когото чевръстата пловдивчанка приклещи по време на наградите “Банкер на годината” преди дни. Наблюдателни гости на проявата докладваха, че нашенската Мата Хари фиксирала Денков отдалеч и грациозно, но за сметка на това напористо тръгнала да си проправя път през масите за да му се натресе без покана.

Папарашка снимка, с която разполагаме показва сластния поглед, който Христина хвърля на академика, а той видимо изглежда в небрано лозе, смутен до немай къде от появата на палавата изкуствоведка. Очевидци на сгледата се кълнат, че двамата си разменили телефоните и вип-бръмчалката дори го набрала за да запамети номера й. Дали Мата Хари и този път е правила тайни записи, можем само да гадаем.

Мъжът на Христина – Пламен Бобоков е спряган за мастит спонсор на ПП-ДБ, а на задната седалка в джипа му редовно се возят костюмари от МС и НС. Русенският олигарх реши да инвестира в “Промяната” веднага след излизането си от ареста през 2020 г., а откакто Кики и компания дойдоха на власт, дружествата му се облажиха солидно. Едно от тях дори влезе в скандален списък за финансиране от плана за компенсации в енергетиката, но след светкавична намеса на парламента, поредното лапане беше замразено. Поне за сега.

Злите езици говорят, че мъжът на Мата Хари бил зинал до лапне рафинерията на „Лукойл”, която вчера бе обявена за продан от кремълските й господари. Сделка от такъв калибър няма да мине без държавни протекции, ето защо едно креватно рандеву между фаталната Христина и Николай Денков би наляло вода в мелницата на Бобоков, злословят кулоарни клюкари.

В публичното пространство витаят грозни слухове за семейното щастие на двамата съпрузи. Въпреки, че отказваме да им повярваме, сме длъжни да споменем, че според няколко независими един от друг предприемачи, през 2021 г. Пламен Бобоков сериозно бил скъсал джоба и буквално просел пари от богати приятели. При поредната молба за кеш, олигархът се бил изцепил, че заради тежкото си положение бил пуснал Христина “да бръмчи по чуждо” за да изкара някой лев поне за личните си масрафи.

Зложелатели на фамилията допълват, че Пламен и Мата Хари били съпрузи само проформа, а редките случаи, в които се засичали дибидюс голи били по време на любимите след елита суинг партита. През останалото време всеки се радвал на живота така, както му диктува личния морал.

Източник: crimesbg.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече