Вижте покъртителни СНИМКИ на пияндето Мария Захарова, която ни нарича „варвари“ заради МОЧА

1

Тъй като проф. Божидар Димитров отдавна не е сред нас, за да коментира циците на Мария Захарова, шеф на Департамента за връзки с обществеността и медиите и говорител на Министерство на външните работи на Русия, да видим какво мислят за въпросната медиите в родината й.

Захарова преди 48 часа заплаши директно България по повод местенето на паметника на съветската армия от центъра на София.

Ето цитат:

С леката ръка на фашисти евроатлантици паметникът буквално се изпраща на бунището на историята. Варварските действия, предприети от българска страна, нямат никакво оправдание и прошка. Те са особено цинични в контекста на галопиращото нарастване на неонацистките настроения в цяла Европа. Смятаме унищожаването на паметника на нашето общо, подчертавам, минало като поредната враждебна стъпка на официална София, която задълбочава и без това задънената улица в двустранния път. България отново, както се е случвало неведнъж, е избрала грешната страна на историята. Тя ще плати за това, ще понесе пълните последствия от срамното решение.“

.

И така, коя е Мария Захарова, която не за първи път размахва пръст и отправя закани срещу България.

Родена е в семейство на съветски дипломат. Учила е в Пекин, където баща й е работил в съветското посолство. Завършила е МГИМО в Москва. Прави шеметна кариера във външното министерство на Русия и е първата жена, говорител на ведомството.


.
Пияна по националната телевизия

За нея се разпространяват десетки слухове и мения, които нерядко звучат като научна фантастика.

Когато я обвиняват в алкохолизъм, тя отговаря, че пише стихове и съчинява песни, затова понякога има отнесен вид.

На 18.06.2023, Максим Иншаков пише по повод изказването на Захарова на икономическия форум в Санкт Петербург: Не е лошо преди такива изказвания Мария да закусва, защото прилича на „прес а-Лкохол“. И да намали „белите пътечки“, ако може….


.
Сватбата на Мария в Ню Йорк

Въпреки омразата, която бълва срещу Америка, Маня вдига сватба не в Москва, а в Ню Йорк. На тържеството присъстват десетки руски олигарси и високопоставени лица от властта в Кремъл.

По повод нейни изявления преди дни в Инстаграм се появява следния текст: „Как да не пие Маня! Тя има толкова тежка работа – да измисля и говори лъжи за всичко, което се случа в Русия и в чужбина. Това не е като да организираш някакви си протести срещу войната…

1 Коментар
  1. R1 казва

    Эх ,Маня. Пошла на болта б…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече