Лена с фобия от папараци, вдига скандали на Миро

0

Бившата говорителка на кабинета разхожда малката Деа по моловете

Фобия от папараци е развила хубавата бивша говорителка на кабинета „Кирил Петков” и основен фактор в ПП Лена Бориславова, видя „Уикенд”. Младата майка извежда често малката Деа заедно с половинката си Мирослав из столицата, но не спира да се озърта и оглежда дали някой не я следи или снима, разказа очевидец на поведението на двойката пред Министерски съвет.
Лена и Миро заедно с бебето наскоро се разходили около стария вилает на хубавицата, ала тя постоянно се озъртала напрегната и изнервена, а Иванов отнесъл няколко хапливи забележки от красавицата, която вървяла с преднина пред таткото на бебето, което той покорно бутал в количката. Бориславова здраво се скарала с благоверния си заради завиването на детето и страха то да не бъде снимано от случайни минувачи. Лена публикува снимки на дъщеричката си, но винаги се пази лицето на бебето да не се вижда и стресът е преминал и върху нея.


Ужасът на Бориславова да не бъде снимана пък видя репортер на „Уикенд” в столичен мол, където явно според възпитаничката на „Харвард” е уместно в грипен сезон да се разхождат невръстни дечурлига. Отново с Мирослав Иванов, бутащ количката на малката Деа,  младата майка се озърташе и дебнеше дали някой от пазаруващите не я е разпознал, като се бе облякла в невзрачно палто и шал, за да може максимално да остане инкогнито.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече