Ангел Найденов: Бог да успокои душата на покойната ми съпруга!

0

Бившият военен министър Ангел Найденов за пръв път проговори за смъртта на първата си съпруга Нина. От кончината й се навършиха точно 2 години преди броени дни. Десетки приятели, близки, роднини и пациенти на покойната докторка си спомниха за нея, а Найденов написа във фейсбук профила си: „Бог да прости Нина и да успокои душата й.

Уважаваната лекарка си отиде нелепо след битка с Ковид-19. В края на 2021 г! Д-р Найденова бе повече от месец на апаратно дишане в болница заради срещата си с коварната зараза, но не успя да се пребори за живота си. Двамата с Ангел Найденов не бяха в особено добри отношения, макар да имаха 38-годишен съвместен живот. Краят на щастливият им брак  идва през 2011 г., точно на сватбата на дъщеря им Деси, когато Нина разбира, че Ангел й иска развод и е решил да заживее с извънбрачната си до онзи момент партньорка Мая Манолова, пише „Ретро“.

Въпреки семейната драма лекарката от Димитровград никога не подходи със злоба и мъст. „Простих на Ангел, не мразя Мая Манолова, въпреки че разби живота ми. Колкото и смешно да звучи, голямата мечта ми беше да остарея с него. Хората се плашат от старостта, но исках да се пенсионирам, за да мога всяка сутрин да се събуждам до него“,  каза тя в едно от последните си интервюта. Д-р Найденова бе напълно  отдадена на работата и пациентите си, както и на своите внуци близнаци, които бяха единствената й радост след раздялата с голямата й любов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече