Кирил Петков видя дъщеря си след година раздяла

0

С най-голямата щерка Ванеса не са се прегръщали от миналия май

След повече от година раздяла Коледа събра бившият премиер Кирил Петков и най-голямото му дете Ванеса, видя „Уикенд”. Семейство Петкови си организира фамилен рейд в Канада, където се събра целия род на съпредседателя на „Продължаваме Промяната” и съпругата му Линда, като изключение направи само бащата на експремиера Петко Петков, по-известен като „татко Петко”.

Така Линда и Кирил Петкови успели да прегърнат и най-голямата си дъщеря Ванеса, която долетяла от Бруклин, Ню Йорк, където живее, за да празнува Бъдни вечер с родителите си, сестрите си Ема и Ани, и баба им Венета. Ванеса, която от години учи в САЩ и вече се е установила и да работи в Америка, не се е виждала с татко си от времето му, когато той бе премиер, разказаха за „Уикенд” близки до фамилията. Двамата успели да се видят на американска земя през май миналата година, когато Кирил Петков кацнал във Вашингтон на двудневна визита, а Ванеса долетяла с полета от Голямата ябълка, за да види за два дни именития си татко.


Младата госпожица не успяла да пристигне в България и за представянето на книгата на майка си – „Кулинарният свят на Линда”, която дебютира на родния пазар в издания на два езика – български и английски. Именно с този подарък пък на втория ден на Коледа Линда изненадала баща си Джордж, тъй като семейството след гостуването у баба Венета, отишло вкупом и при многобройната фамилия на Линда в ранчото на татко й, издаде самата кулинарка в социалните мрежи. Сестрите и зетьовете на Линда и Кирил също присъствали у дядо Джордж, като това е традиция на многолюдното семейство за празниците, но само когато всички имали възможност да пътуват. С фамилията татко Петко никога не пътува, тъй като е в лоши отношения с бившата си съпруга Венета. Двамата не поддържали общо домакинство и от години били в хладни отношения, затова и по празниците Петко Петков не заминал с фамилията на сина си при съпругата си Венета, и така и не видял и внучката Ванеса.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече