Внуците на Първанов като холивудски звезди УНИКАЛНА СНИМКА

0

Най-малките внучета на бившия президент Георги Първанов приличат досущ на холивудски звезди. Близнаците Зара и Николай за пръв път изгряха в социалните мрежи благодарение на семейна фотосесия. Цели две години родителите им Ивайло и Роси ги отглеждаха извън светлините на прожекторите. На празничните кадри малчуганите позират с 4-годишното си братче Георги и своите майка и баща, пише „Ретро“.

И трите внучета на бившия държавен глава си приличат поразително и имат сини очи и руси коси като родителите си. Отскоро Зара и Николай посещават ясла, а баткото Георги ходи на детска градина. Неотдавна снахата на Първанов се оплака, че трудно се справя с ролята на многодетна майка. Дечицата често боледували, не можели да се адаптират към условията в детската забавачница, а тя трябвало да се върне на работното си място. Затова търсела вариант за детегледачка, но по възможност по държавна програма, без с мъжа й да заплащат за услугите й. Оказало се обаче, че семейството не отговаря на критериите, за да се ползва с подобно облекчение безвъзмездно.

Снахата на Първанов е банкова служителка, а има и свой бизнес – детски парти център в София за провеждане на всякакви празнични събития. Мъжът й Ивайло доскоро се занимаваше с управлението на семейния хотелиерски бизнес. Той въртеше 5-звезден луксозен спа комплекс в Кюстендил съвместно със сестрата на социалиста Кирил Добрев, но от известно време комплексът има нов собственик, богаташ от Латвия.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече