Щерката на Васил Терзиев се правила на момче 2 години, сега е супер мацка СНИМКИ

0

Така популярната в последните години джендър идеология не е пожалил и новия кмет на София Васил Терзиев, научи Lupa.bg от негови близки. В продължение на цели 2 години голямата дъщеря на Ай Ти милионера – Ива, се е изживявала като момче като щерката на Брад Пит и Анджелина Джоли – Шайло.

Симпатичната млада дама се увлякла по джендърската мода някъде в 8-и, 9-и клас и започнала да повдига сериозни въпроси за половата идентификация и сексуалното самоопределяне пред родителите си. Изключително либерални, Васил и жена му Милена решили да не налагат волята си на детето и му позволили да се облича както си поиска и да се движи в компания на ЛГБТ младежи.

Ива (вляво) в по-флуидния си период

Ива била твърдо убедена, че идеята за традиционните полове се размива и нейното поколение има право на всякакви експерименти със сексуалността си. Обличала се в предимно мъжки дрехи и непрекъснато заклеймявала консерватизма по отношение традиционните разбирания за пола и ролите на пола.

Бързо обаче се оказало, че джендър модата не е чак толкова по сърце на момичето. Днес, вече на 17, симпатягата, която учи в едно от най-елитните и скъпи столични школа, е зарязала торбестите панталони и криещите гърдите блузи, късите прически и бунта и се е превърнала в истинска мацка.

В случая с Васил Терзиев спорната социална вълна се е разминала без ексцесии, желание за смяна на пола и подобни щуротии, но отново повдига въпроса за това как подобни световни тенденции влияят на психиката на подрастващите. Както виждаме, и най-привилегированите семейства не са застраховани от това децата им да попаднат под опасно влияние.

Днес девойката не крие своята женственост

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече