Любовницата на скандалния министър Йоловски – порно звездата на ведомството

0

Началничката на кабинета му Христина Стойчева дуе джуки всеки месец и върти министерството на електронното управление на пръста си

Истинска порно звезда за любителите на избухнали джуки и закръглени форми вършее в Министерството на електронното управление. Началничката на политическия кабинет на Александър Йоловски – министърът, който стои в дъното на скандала с машинното гласуване на местните избори през октомври 2023 г., е абсолютна атракция във ведомството както с външния си вид, така и със станалите публично достояние любовни отношения с шефа си, научи „Уикенд“.

Христина Стойчева заема доста сериозна длъжност в министерството, въпреки че успешно може да се влее и в редиците на поп-фолка, за ужас на всички чиновници. Всяка сутрин силиконовата дама паркира белия си мерцедес пред сградата, който както се пееше в един чалга шлагер, „я преследва в живота“, и поема делата във ведомството. Сочното русо изкушение има и други отличителни белези, присъщи на жанра, защото, например, не пропуска месец, в който да напомпа устните си с филъри, а на работа ходи с дантелени рокли като за участие в чалга вертеп.


Министър Йоловски, който пък след скандала с машините, разви мания за преследване и се оплака пред службите, че животът му е застрашен, допускал само нея в кабинета си и тя вече е поела всички контролни функции там, категорични са служители във ведомството. Двамата стояли заключени до късно вечер в стаята му, но за никой от подчинените им не е останало в тайна какво точно правят и кога приключват деловите въпроси, защото дамата била твърде шумна, така че да е ясно какво се случва дори през плътно тапицираната кабинетна врата.
Експертното тяло на Стойчева не за пръв път попада на ръководен пост в държавна институция. Преди Министерството на електронното управление, 40+ годишната блондинка е вършала и в Министерството на земеделието като директор на Пресцентъра и протокола по време на служебния министър на Румен Радев Явор Гечев. Нейната сестра също е била трудоустроена там, само че в „Правна дирекция”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече