Бизнесмен: Нищожеството Белобрадова от ДБ накара жена ми да ме осъди за домашно насилие!

0

Столичният бизнесмен Борислав Георгиев излезе с шокиращо твърдение в социалните мрежи, според което жена му го е осъдила за домашно насилие абсолютно невинен, подучена от депутатката от ДБ Елисавета Белобрадова.

Борислав, който заедно с настоящата си съпруга Оля произвежда изключително популярно сред бг-мамите био вино, твърди, че активистката стои в дъното на ряздялата с първата му жена. Летящата Козила, както е известна Белобрадова, навила фитилите на благоверната му да го оскубе в съда.

Борислав и Оля

Ето шокиращото твърдение на Георгиев, направено във връзка с казус за попечителство над деца:

И аз съм го ял от Елисавета Белобрадова, заедно с бившата ми съпруга, които ме набедиха, че съм я насилвал. Организираха ми ограничителна заповед и ми заведоха дело за домашно насилие, без никога да съм докосвал жена си!

Тя ми изневеряваше и тя беше тази, която всъщност ме рита и блъска в лицето с глава, защото беше истерясала. Никога не повдигнах обвинения срещу нея… Но както и да е, това е минало, а Елисавета си остава долно нищожество за мен! Откакто я знам задаваше въпроса на бившата ми съпруга: „аз не мога да разбера ти какво правиш с тоя селянин…“

Редакцията на Lupa.bg изразява абсолютната си готовност да даде и на двете страни възможност да изразят своето виждане по потресаващия казус.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече