Фаянсаджия става евродепутат от „Възраждане“

0

В българската политика няма невъзможни неща. Това отдавна е известно на всеки избирател, който през годините се е нагледал на всевъзможни калинки, промъкнали се по незнайни пътища към властта. До момента подобни субекти са се уредили за общински съветници, депутати, министри или шефове на държавни агенции.

Единственият що-годе пощаден е европарламентът. Там партиите предпочитат да изпращат омръднали до втръсване стари свои кадри или млади кариеристи, които разчитат на добро образование, за да натрупат опит в бюрократичната джунгла на Брюксел.

От „Възраждане“ на Костадин Костадинов са на път да разбият и това табу, засилвайки към Брюксел фаянсаджията Славчо Крумов. Източници на „Уикенд“ разкриват, че Крумов почти сигурно ще попадне на избираемо място в листата на „Възраждане“ за евроизборите през юни тази година. Какво от това, че няма подходящо образование и професионален опит по темата?!

Славчо отговаря на единствения важен критерий за издигане във формацията. Верен е на вожда Костадин Костадинов и винаги готов да изпълни всяка негова заръка. Това му гарантира издигане в политиката до висини, които и самият той не си е представял. От специалист по домашни ремонти в София, миналата пролет Славчо се телепортира като депутат в парламента.

След неочакваният възход Славчо Крумов пренаписа биографията си. Днес във визитката си пред медиите той се представя като успешен строителен предприемач, натрупал политически опит с участие в протести срещу строителство на трафопост и паркинг пред Минералната баня в столичния квартал „Овча купел“. Както често става, между желаното и реалността има огромна разлика. Амбициите на Славчо да се изкара строителен предприемач се разбиват на пух и прах от негови реклами в сайтове за безплатни обяви.

В тях той до миналата година все още е само специалист по вътрешни ремонти. Славчо предлага цялата стандартна гама услуги – шпакловане на стени, гипсокартон, боядисване, лепене на фаянс и теракот. За да се похвали господин депутатът и бъдещ ковач на европейски закони и директиви е публикувал свои снимки от работния процес и готови проекти.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече