Цветанка Ризова била омъжена за заместник-министър

0

Малко след старта на пандемията тв водещата Цветанка Ризова тихомълком сложи точка на близо четвърт век брак с бизнесмена Анатоли Георгиев, от когото има голям син, и реши да търси щастието с нов мъж.

И докато печената журналистка изкара бурен романс с далеч по-младия от нея доктор Веселин Йолов, репортер се добра до никому неизвестни подробности за първия й съпруг. Анатоли, с когото Цветанка Ризова се запознава, докато отразява политическа конференция на Боровец в края на миналия век, съвсем не е случаен човек, пише Минаха години.

По онова време той минава за дясната ръка на „синия” вицепремиер Евгений Бакърджиев, който колеше и бесеше в кабинета на Иван Костов. Нещо повече – едва навършил 30 години, Георгиев е назначен за заместник на Бъки Бомбата в министерството на регионалното развитие. Рахатът обаче внезапно свършва през 1999 г., когато е първият голям ремонт на кабинета Костов. Тогава изгоряха знакови фигури като Богомил Бонев, Александър Божков, Вилхелм Краус и самият Бакърджиев заради доклади на службите за корупция, които не сме видели и до днес.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече