Васил Божков напусна домашния арест, за да учреди новата си партия

0

Васил Божков учреди национално движение „Център“ с мащабно събитие в столичен хотел, предаде „Фокус“.

Въпреки че е под домашен арест, бизнесменът присъства лично.

Предишната му партия не успя да се яви на изборите за парламент миналата година заради санкциите по „Магнитски“ срещу бизнесмена.

„35 години една мафия, наричаща себе си политици, ви мами“, каза Божков по време на учредяването.

На събитието бяха забелязани режисьорът Максим Генчев и Йоло Денев, както и Мария Пиргова.

„Не ние зависим от тях, а те от нас, те са група бандити, а ние сме граждани на България. Българският народ взема нещата в свои ръце. 2024 година е съдбоносна, светът се променя. Тези двамата, Бойко и Шиши, знаете ги, как не ги е срам. Пробваха всичко срещу мен – законно и незаконно. Не се страхувам от тях, а те от мен“, каза Божков.

„Нашата мисия е да спасим България и народа ни от унищожение, да помогнем на българите да живеят достойно и да спрем младите хора да напускат страната ни. Заедно можем и ще извоюваме достойно място за България в Европа и света“, споделя председателят на движението д-р Дарин Дросев.

„Терминал 2 се е превърнал в спасителната сламка за оцеляване. Изгодно е да източват потенциала на нацията, не искат ефективна съпротива срещу феодалния модел, който създадоха. Онези, които виждаме всеки ден да разиграват политически театър по телевизията. Но бъркат – нас ни има, има я нетърпимостта, тук и сега“, каза д-р Дросев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече