Васил Божков с часовник за над 200 бона СНИМКИ

0

С часовник „Патек Филип“ за над 200 бона се появи Васил Божков на откриването на новия си политически проект Национално движение „Център“.

Тузарският часовник, който видимо не изглежда нищо особено за невъоръженото око, тъй като е доста захабен, се оказва небезизвестният „Патек Филип Нау-тилус“, чийто най-базов модел струва около над 140 бона. Семплият часовник достига и до колосалната сума от над 1 300 000 лева. Цената е в зависимост от модела, годината и екстрите. които дадения купувач си е поръчал.

Божков бе заложил на класическата и семпла серия на „Патек Филип“ – Наутилус“, която е вкарана в производство през 1981 година.

От коя година обаче е моделът, който носи Божков гордо на лявата си китка, не е ясно. Едно е сигурно и това е, че часовникът е доста стар, което най-вероятно го прави и със сигурност по-скъп.

Васил Божков блесна с „Патек Филип Наутилус“ на официално представяне на новия си политически проект Национално движение „Център“.

Събитието се състоя в известен столичен хотел, чиято локация е недалеч от сградата на ул. „Московска“, където се помещават офисите му и където Божков е под домашен арест с електронна гривна на глезена.

Хората под домашен арест имат право да излязат от мястото, на което изтърпяват мярката си за неотклонение, след молба и одобрение от съда или прокуратурата, което обикновено се дава по важни поводи. Божков получи такова разрешение от наблюдаващия прокурор и имаше право да отсъства от адреса си на „Московска“ от 10 часа до късния следобед.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече