Отлъченият Дренчев: Групата на „Възраждане“ е обследвана от психиатър

0

„Днес групата на „Възраждане“ са имали групово занятие с психиатър. Той е трябвало да ги успокои, но в същото време и да установи кой е враг с партиен билет“. Това заяви бивишият член партията Николай Дренчев пред БТВ.“Днес групата на „Възраждане“ са имали групово занятие с психиатър. Той е трябвало да ги успокои, но в същото време и да установи кой е враг с партиен билет“. Това заяви бивишият член партията Николай Дренчев пред БТВ.

Срещата се е провела в централата на „Възраждане“, днес по време на парламентарния контрол, като в зала са били само тези, които имат въпроси към министри, а останалите са били при психиатъра.

„Виждам една чудовищна атмосфера и питам мои колеги, дали и ние сме били такива, като сме били там, а те ме успокояват, че не е така и затова не сме там“, заяви Дренчев. Той отказва да напусне Народното събрание, защото „Възраждане“ не е едно лице – това на Костадин Костадинов, защото хиляди са работили за партията и той е от първия ден там.

„Законодателя много мъдро е помислил това, като е дал възможност на председателя да може да ме отлъчи от парламентарната група, но не и от парламента. Представете си какво би станало, ако един неуравновесен, нарцистичен и егоистичен председател решава да прави каквото си иска“, заяви Дренчев.

Припомняме, че малко след като напусна „Възраждане“, Дренчев сподели, че е ходил на църква и е разговарял със свещеник относно отлъчването си от партията.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече