Страх лозе пази! Борислав Сарафов  увеличи сериозно охраната си

0

И.д. главен прокурор Борислав Сарафов е увеличил сериозно охраната, пише „Галерия“.

Само до преди няколко месеца той движеше скромно с шофьорче и един охранител от НСО. Обвинителят вече е с ескорт от две коли и го охраняват поне 5-6 яки момчета. Като президента на САЩ е, майтапят се магистрати.

След прокурорската война май месец миналата година в съдебната система стана напечено. Митичната фигура за влияние в съда и прокуратурата Пепи Еврото изчезна, но май и никой не го търси. Има слухове, че е в Белград и дори се виждал с Цветан Василев. Ликвидираха и Мартин Божанов-Нотариуса, който държеше баровски частен клуб за отбрани магистрати. Там с магистрали от „бело“, скъпи питиета и в обятията на ВИП компаньонки били уреждани дела.

Който е отписал Сарафов, да не бърза, научи „Галерия“. Той не е така импулсивен като Гешев, а е последователен, твърдят хора, които го познават. Със сигурност той ще се опита да се разбере с политическите лица, за да запази позиции и достойнство след евентуалното си оттегляне. През кабинета на Сарафов вече минаха посланици, политици и най-важните фактори в прокуратурата. Какво си говорят, те си знаят, но и.д. главен прокурор не е човек, който ще си зареже каруцата в средата на реката. Засега битката му е да задържи лоста поне до края на годината.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече