Лена заряза бебето, хукна по срещи с Киро

0

Кипящата политическа обстановка принуди дори младата майка и „сив кардинал” на ПП Лена Бориславова да зареже дъщеричката си Деа и да хукне по срещи с… Кирил Петков. За тайната сгляда във вторник по обяд разказа за „Уикенд” очевидец, който потресен забелязал как Бориславова и Кирил Петков шушукали глава до глава пред градинката „Кристал” в столицата и не виждали и чували никого.

Заради пляснатото на масата от Бойко Борисов споразумение-ултиматум към десницата, Петков се принудил да свика младата майка и своя бивша говорителка на сакрална среща в центъра на София, за да обсъдят следващите ходове на „Промяната”.
По думите на очевидеца, Бориславова била сама и без дъщеря си Деа, която винаги водела със себе си, а половинката й Мирослав Иванов също не присъствал – нетипично в последно време за младата родилка. „Двамата не забелязваха абсолютно нищо около себе си, а хората ги зяпаха демонстративно и дори надничаха от колите си по бул. „Раковски”, но те нарочно се бяха обърнали така, че да не ги снимат”, разказа още свидетелят на тайната среща сред гъсталаците.
Запознати от кулоарите на парламента отдавна разказаха пред „Уикенд“, че Кирил Петков и Лена Бориславова се срещат лично, за да обсъждат политическата ситуация, тъй като Бориславова била достатъчно в час, за да не провежда определени разговори с бившия си началник по телефона и да праща уличаващи есемеси. Петков първоначално бил напълно наивен по темата, но обръгналата откъм скандали бивша шпикерка на правителството го осветлила, че личните разговори не могат да ги компрометират в бъдеще. Доскоро не бе и ясно къде обичат да се събират двамата политици, но малцина подозираха, че срещите им са на такова открито място като столични градинки.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече