Палавата жена на Станислав Балабанов от ИТН пращала голи снимки на Слави

0

Едричкият депутат Станислав Балабанов обича да пуска тъпи шегички за любовния живот на Миро Иванов и Лена Бориславова, без да подозира, че и неговата интимна връзка е повод за хиляди подигравки. Отцепници и клюкари около ИТН твърдят, че докато пухкавият кадър на телевизия 7/8 се пени от парламентарната трибуна, жена му Лили Стефанова яко се натиска на шефа му Слави Трифонов.

Преди да се бракува с Балабанов, Лили беше певица “втори глас” в “Ку-Ку” бенд и според злите езици е имала вземане-даване с босовете, за да получи работата. Вокалистката вече е примерна депутатска съпруга и майка, но злите езици говорят, че не е загубила интереса си към големия бос Слави.

Гласовитата палавница радвала Дългия не със секс, а с еротичен стриптийз и други иширети от арсенала на „Онли фенс“. Лили записвала клипчета и ги засилвала специално за Трифонов и най-близките му авери. Дейността си тя развивала, докато благоверният й бил на работа.

Вън от финансовите мотиви, Лили изпитвала и някакви чувства към Слави. До последно тя се надявала да вземе мястото на балерината Мартина, дори боядисала косата си в червени тонове, за да прилича на нея. Към Станислав Балабанов певачката се насочила като резервен вариант.

Въпреки, че е дъщеря на свещеник, Лили Стефанова никак не зачитала светостта на брака, дивят се хора от обкръжението на ИТН. Тя редовно се фръцка в къси роклички и не пропуска да покаже плът, въпреки че е съпруга и майка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече