Ново 20! Отец Гелеменов: Политици си правят магии

0

За невиждам бум на магии алармира известният отец и екзорсист Георги Гелеменов. „От простолюдието до най-актуалните политици в момента – всички прибягват към тези окултни практики. Поръчва се еди-кой си да не стане кмет, евродепутат или министър, зная ги дори при кои ходят. Доста се обръщат и към тъй наречените ходжи в село Игнатиево, където има армия от магове измамници. Има и в София много. Хората се тълпят към един, мисля, че офисът му беше около Първа градска болница. За мен причината за всичко това е липсата на религиозно възпитание и образование у нас и фактът, че Църквата не си е на мястото. Можеше да излезе някой и да заклейми тези езически явления. Да каже така: магията съществува и православната църква трябва да се бори с нея. Грях е дори да си помислим да поръчваме такива ритуали за каквото и да е – любов, пари, погубване. Вместо това много свещеници дори казват, че нямало магия, били бабини деветини“, коментира отец Гелеменов.

–Той твърди, че у нас най-често се практикуват копанарската, румънската, староруската и турската магия, както и арабската. Отец Гелеменов разкрива и кои са основните симптоми, че човек е паднал под въздействието на магия. „В самото начало на омагьосания доста често започва да не му върви. Дето казват старите хора, губи парата. След икономическия срив семействата са разклатени и в повечето случаи се разпадат. Децата накрая отиват в разни посоки и клетникът остава сам. С течение на времето някои започват да губят равновесие, да повръщат без видима причина.

Причината е, че демонът предизвиква някакви процеси с храносмилателната система. Реално тези същества се заселват в слънчевия сплит, откъдето черпят и от нашите сили, докато изпълняват мисията, за която са призовани“, коментира свещеникът. „За направата се взема пръст от пресен и стар гроб, както и кости. Доста се използва също вода от морги и траурни домове. Това, което зная, е, че се използва за ритуали за болести и дори смърт. Защото тази вода е структурирана, тя е запечатала в себе си като на снимка момента на смъртта. Когато тя се даде на някой човек при определени условия, той започва да линее“, разкрива още отец Гелеменов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече