Ярата присадил коса за 20 бона на Живко Коцев в клиниката, където Ангелкова си клъцна носа (СНИМКИ)

0

Марин Димитров-Ярата, дясна ръка на митичния крал на безакцизните цигари Никола Николов-Паскал, редовно е правил скъпи подаръци на отстранения от длъжност главен секретар на МВР Живко Коцев.

Освен прословутия швейцарски часовник „Хубло Биг Бен“, подарен миналата есен на Живко Коцев от сина на Ярата – Стефан, висшият полицай е получавал и други скъпи вещи, символ на 5-звездния лукс от някогашния директор на Агенцията по рибарство и аквакултури. Сред лъскавите подаръци се откроявали златна писалка от лимитираната серия на „Монблан“ – „Мохамед Али“, твърдят източници на „Уикенд“.

Ценната вещ, с която Коцев парафирал документи, е с корпус със златно покритие и с ръчно изработено двуцветно златно перо. От модела „Мохамед Али“ са произведени 1942 броя, като всяка една от писалките струва 7500 лева. Сред луксозните подаръци от баща и син Димитрови, заприходени от Живко Коцев, били и две златни запалки „Дюпон“, всяка от които струва по около 10 000 лева.

Най-ексцентричният подарък, направен от Стефан Димитров-Ярата, на Живко Коцев, обаче е чисто нова коса. Висшият полицай бил изпратен на издръжка от контрабандиста от Хасково в престижна клиника в естетична хирургия в швейцарския град Цюрих, където срещу 12 000 франка хирурзи-виртуози присадили на бившия главния секретар на МВР нов перчем.

Клиниката в Цюрих е същата, в която преди няколко години Николина Ангелкова си отряза носа. Въпросната клиника често е посещавана от мастити български политици и бизнесмени, които могат да си позволят масрафа и предпочитат Швейцария пред Турция, твърди още изданието.

В началото на кариерата му в системата на МВР Живко Коцев е бил с коренно различни визия от настоящата – с далеч по-рехаво окосмяване по главата, показват фотоархивите на „Гугъл“.

С напредването на възрастта косата му започнала все повече да оредява, а както е известно, мъжете са особено чувствителни на тази тема, тъй като пълната й загуба би могла да бъде както естетичен, така и емоционален проблем за силния пол. 

Изглежда, че суетата не е чужда и Живко Коцев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече