Борисов държи Кирил Петков с шокиращи компромати, които ще изчервят и най-заклетите симпатизанти на ПП

0

Изнудват Кирил Петков с компромати. Към него е отправено уж приятелско, но твърдо предупреждение, че могат да го опраскат като бившия главсек Живко Коцев, дори с още по-пикантни снимки, пише „Галерия“. Целта е съпредседателят на „Промяната“ да стои „мирен“ по време на предизборната кампания, а при евентуални преговори за нова сглобка след вота претенциите да бъдат сведени. до минимум.

В МВР и ДАНС вече работят ударно по от-стрелването на едър политически дивеч, като само се чака знак от управляващите за това. А всички знаем кой коли и беси в службите. „Ако се задействаме, много хора ще си отидат“, коментират спецченгета.

За това е предупреден и Кирил Петков, и то от доста високо ниво. Службите могат да му извадят снимки и клипчета, пред които „фотосесията от парапета“ е невинна като „Зайченцето бяло“. Лично Бойко Борисов и най-верните му хора в ГЕРБ са гледали част от записите които са 18 плюс. Имало и пиперливи коментари! Също така се пазят шокиращи аудио-записи, от които и най-заклетите симпатизанти на „Промяната“ щели да се изчервят.

За митичните вече „пици с кристали“ в резиденция „Лозенец“ има и живи свидетели. Чистачките, които разчиствали след оргията, са виждали две и двеста, но били втрещени от завареното-боклук, парчета храна по земята, фасове, изпотрошени чаши, разлят алкохол и дори повръщано.

Лично Борисов е разпоредил засега гнусните компромати да не виждат бял свят. Целта е да не се изгарят всички мостове към ПП-ДБ, а и да направи един вид реверанс към Кирил Петков. Жестът е заради добрите отношения на лидера

на ГЕРБ с бащата на Кирчо – Петко Петков, по-известен като Татко Петко. С Бойко са стари бойни другари от татамито, тренирали карате, засичали се на тренировки и турнири. По времето на късния соц този боен спорт е строго контролиран от службите и по тази линия Татко Петко, който иначе е с диплома за учител по биология попада в Държавна сигурност. Явно службите са забелязали потенциала на младия биолог. Говори се, че именно по линия на ДС Петков-старши получава виза за Канада, което преди промените от 1989 г. пък и след това си остава трудна мисия.

Татко Петко и Борисов по едно време  сериозно вледениха отношенията си, но напоследък, макар и да не са първи дружки, са заровили томахавките, довери източник от ГЕРБ. Неслучайно Петко Петков, който е активен във фейсбук и преди няколко месеца сериозно громеше Борисов, в момента се е кротнал и за „би-стришкия тигър“ няма нито критична дума, нито намек дори. Говори се, че той също посъветвал сина си да не си играе с огъня, за да не го „сготвят“. Кирил Петков иначе е курназ момче, но скланя глава пред авторитета на бащата.

Няма да е чудно обаче при нова ескалация на фронта между ПП-ДБ и ГЕРБ всички оръжия, дори и мръсните, да влязат в употреба. Както се казва, на война като на война.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече