Последва примера на мъжа си: Линда тръгна по барове без Киро

0

Съпругата на Кирил Петков се е отдала на нощен живот като на младини, пише „Ретро“. Канадката Линда е била гост на партито на своя приятелка в популярен столичен бар преди дни. На събитието тя пристигнала сама, без мъжа си.

Бившата премиерша се появила в характерния за нея неглиже стил-дънки, обикновена тениска и съвсем слаб грим. Компанията й обаче била приятна и цяла вечер канадката вдигала наздравици, забавлявала се и разговаряла с другите гости до ранни зори.

Досега се бе случвало единствено Петков да посещава нощни барове с колегите си от партията в отсъствието на жена си, докато тя винаги е предпочитала домашния уют. Тъй като обаче дъщерите им са вече в напреднала тийнейджърска възраст и могат да се оправят сами, не е нужно непрестанно да са наглеждани от родителско око. Затова и Линда започнала да си позволява да разпуска без мъж, деца и ангажименти, понеже в последните години не й било никак леко. Самата тя в свое интервю сподели, че е имала нервни сривове покрай политическите амбиции на съпруга си.

Покрай Великден се пада годишнината от сключването на брака им с Кирил Петков, която те традиционно са свикнали да отбелязват с почивка в чужбина. Този път обаче вероятно пътешествието ще бъде отложено за след празниците.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече