Григорова: Няма как да съм кандидат на БСП, Нинова работи срещу мен

0

Няма как да бъда кандидат на БСП. Разговорът между мен и Корнелия Нинова стана неприкрит. Всички неща, които тя правеше в изминалата кампания аз вече не прикривам. В предишните избори тя се опита да счупи коалицията. Тя работеше срещу мен и собствените си кандидати за общински съветници. Това коментира по НОВА Ваня Григорова от „Солидарна България“.

„Изхабени от политическа употреба бастуни им се привиждат патерици. Това е накратко начинът, по който мога да коментирам всички изявления на БСП и конкретно на Корнелия Нинова”, каза Ваня Григорова. БСП щеще да има четири общински съветници, ако не беше Ваня Григорова и щеше да мечтае за балотаж”, каза Григорова.

По думите и, ако БСП има реални политически цели нека говорят за решенията, които предлагат и да спрат борбата си вътре в партията.

Тя добави, че ако бъде избрана за депутат ще решава проблемите на хората на много по-високо ниво.

„Когато политиката, която се задава от национално ниво има въздействие върху общинските нива е много по-добре да се опиташ да го направиш за всички общини, не само за София. Винаги на национално ниво може да се зададе по-мащабна политика”, каза тя.

Григорова добави, че това, което се вижда от експертизата на вещите лица, по делото за оспорения резултат от местния вот в София, безусловно сочи към това, че е имало манипулации на крайните резултати.

Ваня Григорова подчерта, че увеличението на пенсиите, с което се хвали Асен Василев е направено така, че да води към тежко финансово състояние на НОИ и по-скоро на Фонд „Пенсии”. „Не беше увеличен максималният осигурителен доход. Това не е отговорно политическо поведение”, каза тя.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече