Настимир се оплака, че е бил обект на класическа българска бухалка

0

Оставката на Росен Желязков беше поискана, защото се нарушиха правила. Знаете как беше нарушен правилникът с шефа на НЗОК, който макар че си оттегли оставката, ние гласувахме оставка. Показа се грубо, брутално, че могат да се нарушат правилата. Това заяви Настимир Ананиев от ПП-ДБ по БНТ.

Във връзка с предстоящите избори, Настимир Ананиев коментира така:

„Остават още няколко дни, в които ГЕРБ и ДПС могат да се явят заедно на избори. Знаете, че има такава процедура, те могат да се обединят. Аз мисля, че ГЕРБ и ДПС са се взели“, допълни Ананиев.

Според него, това, че често се лансира, че след изборите на 9 юни ще има още едни след тях, е за да може обществото да не гласува на предстоящите.

„Някои хора ще се кажат, то ще има още едни избори след това, няма смисъл да гласувам сега. Това иска завладяната държава, трябва да се гласува“, каза Настимир Ананиев.

Той коментира и скорошния случай, в който полиция и жандармерия проведоха акция по европейска заповед във фирмите му.

„Класическа българска бухалка беше тази акция. Белгийското правителство е поискало счетоводни документи. Много пъти през годините са искали и сме им предоставяли“, каза още той.

Той обясни, че няма информация Живко Коцев да участва в листите на партията за изборите.

„Аз нямам информация той да участва в нашите листи. След два дни ще бъдат обявени водачите на листите“, подчерта Ананиев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече