ВОЙНА: Ваня успя да затвори устата на Мая

0

Манолова се дразнела, че общинарката узурпира медийното внимание

Като никога в родния политически живот гласът на Мая Манолова не се чува, а причината е ромската прелест Ваня Григорова, с която бившият омбудсман води скрита война, научи „Уикенд”.

Пристанала на дивата от синдикалната структура, Манолова била бясна, че Григорова напълно е узурпирала медийния интерес и внимание, а самата тя е поставена извън кастата на привилегированите и не успява да съобщи на нацията мисловните си творения. Видно е, че Ваня Григорова е първа дама в партията и кампанията. Двете се изпокарали и защо Григорова трябвало да е водач не само на парламентарния списък, но и на евролистата, научи още „Уикенд”. Манолова вече дори съжалявала, че е станала част с партията си към актива на „Солидарна България”, която бута Григорова към върха.
По думите на бившия омбудсман и дългогодишен депутат от БСП, Ваня Григорова завзела цялата партия и се самопоставила на първите места, без да пита останалото ръководство на формацията и хората, които я подкрепяли. Присъствието на Карло Луканов в листите на формацията пък дали още по-сериозен повод за скандал между двете харпии на лявото, признаха хора около Манолова. Съпругата на бившия военен министър Ангел Найденов била напълно против да се постави Луканов на избираемо място, ала Григорова настояла синът на Андрей Луканов да е почетен кандидат на „Солидарна България”. Проблем произтекъл и от факта, че Манолова се надявала да е поставена начело на една от двете листи за изборите на 9 юни, ала така и не намерила място в списъците за Брюксел или успешна номинация, която да я заведе обратно в парламента. Мая и Ваня са съюзнички в политиката, но реално не могат да се понасят и постоянно генерират скандали и конфликти, разказаха от екипа на Манолова.
Кой финансира партията на Ваня Григорова – на стр. 10

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече