Бойко Рашков потулил катастрофа с Кирил Петков през 2021г. СНИМКИ

0

Зверската катастрофа със загинал човек и тежко ранена жена, претърпяна вчера край Аксаково с автомобил на НСО, возещ Кирил Петков, не е първото транспортно произшествие на съпредседателят на „Продължаваме промяната“, научи Lupa.bg от свой полицейски източник.

През есента на 2021 г., броени седмици преди да стане премиер на България, Кирил Петков сам шофира автомобила си „Тойота“, когато блъска в София комби, шофирано от 34-годишна жена. До произшествието се стига, след като дамата намалява скоростта, за да направи десен завой на кръстовище в центъра на София, а разсеяният лидер на „ПП“ се удря отзад в нея, без да съумее да набие спирачки. Жената, чийто автовобил е ударен отзад от Кирил Петков, се отървава с леки наранявания по главата вследствие на „камшичния“ сбълъск, но возилото й е тежко помляно.

Кирил Петков пише протокол след предизвиканата от него катастрофа в София през есента на 2021 г. Случаят не става медийно известен, тъй като е потулен от Бойко Рашков.

Минути след ицидента пристига полиция, но въпреки съставените протоколи катастрофата с Кирил Петков не влиза в полицейската сводка и не е съобщена на медиите, за да не се пречи на политическата кариера на харвардския възпитаник.

„Тогава лично Бойко Рашков се погрижи да потули инцидента, а впоследствие стана министър на вътрешние работи“, спомня си пред Lupa.bg полицейски служител.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече