Ето кой измисли скандалните плакати на ПП-ДБ (Снимки)

0

Вече е ясно кой е „гениалният“ автор на скандалните билбордове на ПП-ДБ, които заляха София и страната. Разкри го бившият зам.-финансов министър и настоящ кандидат-депутат Георги Кадиев.

Според него въпросното лице е Браян Мъфорд. 

„Билбордовете на ПП-ДБ са отвратителни и обидни за нацията. Колкото и политиката да е мръсна история, не може така да се отнасяш с конкуренти, особено когато довчера си седял в скута им и си пил мазно турско кафе. Мислите, че забравихме?“, 

пише на своята фейсбук страница Кадиев. 

Ето какво оше казва той в своя пост в социалната мрежа: 

Билбордовете на ПП-ДБ са отвратителни и обидни за нацията. Колкото и политиката да е мръсна история, не може така да се отнасяш с конкуренти, особено когато довчера си седял в скута им и си пил мазно турско кафе.
Мислите, че забравихме?
Глупости.

И сте платили „кеш“ на някаква базирана в Киев американска ПР компания WoodenHorse Strategies, които са ви налъгали, че каквото работи в Украйна, работи и тук. На всичкото отгоре тази компания е свързана с Републиканската партия в САЩ. Нали бяхте демократи?

Отвратително е.
Дори не разбирате как разрушихте всичко. Излъгахте протеста, изпрахте Борисов и Пеевски, сега вкарвате всички в л.йната с прасетата.

Ще си платите на 9 юни. Лошото е, че и всички нормални хора в България ще си платят. Работите за отвратителните, не за отвратените.

Браян Мъфорд

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече