Теодора Духовникова: Дарина не е „дъщерята на президента“, а блестяща актриса

0

„Бъдещето е в ръцете на младите. Те трябва да се вдигнат и да ни измъкнат от тежката политическа ситуация, в която се намираме“.

Това категорично заяви Теодора Духовникова. Актрисата от Народния театър е на мнение, че възрастните вече са дали всичко по силите си, за да се опитат да променят ситуацията в България, но истината е в младежта.

„Има тенденция, че повечето млади хора не се интересуват от изборите и не гласуват. Много ми е мъчно и смятам, че това трябва да се промени“, споделя Духовникова.

По думите й образованието в училищата е на все по-ниско ниво, а за случващото се в държавата ни никой не говори. Актрисата призовава младите хора да се интересуват повече от политика и да не забравят, че животът е пред тях. А за да живеят добре, трябва да се постараят. Според нея всеки млад човек трябва да бъде вдъхновен от това, което прави, и да не забравя, че винаги има последици.

„Призовавам да бъдем по-будни граждани“, заключи Теодора Духовникова.

„Много се гордея с Дарина Радева. Изключителна млада актриса, която сега тръгва по своя път. Наистина я очаква ярко бъдеще“, споделя Теодора Духовникова, Повод да си позволи този коментар е премиерната постановка в Народния театър „Елементарните частици“, в която играят заедно.

Тя не приема, че Дарина често е наричана „дъщерята на президента“.

„Никой не заслужава да му бъде слаган етикет заради майка му и баща му. Нека да опита сама в този живот, а пък ще видим дали ще се получи“, казва I Духовникова.

Преди месец щерката на Радев дебютира на първата ни сцена в „Елементарните частици“ на режисьора Крие Шарков. Представлението е по романа на Мишел Уелбек, а в него участват още Теодора Духовникова, Жаклин Даскалова, Димитър Николов, Мартин Димитров, Елена Иванова и Славена Зайкова. На сцената красивата президентска наследница отново се появява c ефектен сценичен тоалет – металически костюм от две части. Сега в социалните мрежи коментират дали Дарина Радева скоро ще бъде назначена на щат в Народния театър, писа „Ретро“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече