Красимир Райдовски претърпя тежка операция

0

Бившият съветник на Жан Виденов разреди медийните си изяви

Бившият съветник на Жан Виденов Красимир Райдовски e претърпял тежка хирургическа интервенция. Наложило се да оперират простата му, а възстановяването след излизането му от болницата вървяло бавно.

Райдовски гледал да не се напряга излишно с всякаква информация, макар че политиката продължавала да го интересува така както преди. Поради тази причина силно ограничил и медийните си изяви. Просто не се чувствал готов да дава просторни интервюта. Рожденият си ден – 6 юни, предпочел да прекара в домашна обстановка, макар че имал силно желание да почерпи близки и приятели.


Журналистът винаги е твърдял, че за последно е отбелязвал с парти своята 40-а годишнина, която от суеверие малцина празнуват. После решил, че няма повод за веселба, защото събитието се превръщало в нещо като помен. С типичното си чувство за хумор директорът на пресцентъра на Виденов се шегувал, че рождената дата е само повод близките му да разберат дали е жив или не е.
Припомняме, че Красимир Райдовски е ексразузнавач и шеф на пресслужбата на Министерския съвет по време на управлението на Жан Виденов. Роден е в Пловдив през 1946 г. Завършил е ВНВУ  „Васил Левски” във Велико Търново и Висшия икономически институт в София. Работил е в София прес, БНТ и в Министерството на външните работи.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече