Истерия в редиците на ГЕРБ: Валя Балканска мина в лагера на ПП-ДБ

0

Истерия в редиците на ГЕРБ заради „изневяра” на легендарната певица

Истинска истерия се развихри в ГЕРБ броени дни преди финала на предизборната кампания, след като в сряда от „Продължаваме Промяната” обявиха, че легендарната изпълнителка Валя Балканска и гайдарят й Петър Янев са минали в техния лагер. Оказа се, че те ще веселят симпатизантите в Силистра в театър „Сава Доброплодни” същата вечер. Валя Балканска и гайдаря й Янев от години участват в проявите на ГЕРБ по време на избори, като през 2015 г. и 2017 г. именно дуото с космически музикални умения закриваше кампаниите на Бойко Борисов.

В сряда след обявлението на ПП за преминаването на звездната певица в техния „отбор”, в ГЕРБ телефоните прегряли, научи „Уикенд”. Активисти на партията в Силистра били потресени от „предателството”, още повече, че през 2019 г. ГЕРБ издигна именно гайдарят Петър Янев за общински съветник в Смолян от гражданската квота на партията, с което буквално „присвои” грандиозното дуо за собствена употреба. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пък дори получил няколко есемеса от смели активисти, позволили си да му пишат по темата. Телефонът на Балканска също прегрял от позвънявания, както и този на верния й спътник в музиката Петър Янев, но според хора от актива на ГЕРБ, с които „Уикенд” разговаря, никой не успял да се свърже с изпълнителката на „Излел е Дельо хайдутин”.
Наш репортер обаче успя да се свърже с иконата на народната песен, а Валя Балканска произведе пред „Уикенд” още по-сериозна драма с изумлението си, че е пришита към ПП. „Не съм в Силистра в момента, на друго място съм, нямах обхват на телефона дълго време. Не знам нищо по въпроса за концерт на „Продължаваме Промяната”! Аз от вас чувам, ако има такова нещо, то дори колегата не ми е казал! Аз непременно ще разбера за какво става въпрос, но сега не ме питайте, не знам повече нищо”, заяви тя. Балканска отказа допълнителен коментар и на въпроса как е решила да премине в лагера на опонентите на ГЕРБ, за която партия изконно от години пее на предизборни мероприятия.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече