Майката на президента Радев: Пожелавам му да не ме забравя!

0

„Пожелавам на сина си да е жив и здрав, изпълнява това, което обещава на хората, и най-важното, никога да не ме забравя, да не забравя и откъде е тръгнал.“

Това каза пред Станка Радева – майката на президента Румен Радев пред „Ретро“.

Повод за пожеланието й е, че синът й само след дни, на 18 юни, ще навърши 61 години.

„Наследил е най-силното качество, което го завърши като човек, а именно упоритостта. Благодарение на нея се превърна в това, което е. Няма как да отрека, че напоследък стресът много му се отразява“, сподели майката на президента.

„Много се гордея със семейството, което успя да създаде на фона на толкова много работа“, допълни Станка Радева.

През април се навършиха 4 години, откакто майката на държавния глава овдовя. Тя продължава да живее сама в хасковското село Славяново. Бащата на президента — Георги, си отиде през пролетта на 2020 г. на 82-годишна възраст след тежко боледуване и престой във ВМА. Сестрата на Радев Лозана и нейното семейство, които също живеят в столицата, се отбивали при възрастната жена по-често. Станка Радева така и не разкри как ще отпразнува рождения си ден синът й, но по принцип Румен Радев никога не отбелязва празника си с големи тържества. По традиция всяка година празнува в тесен семеен кръг със съпругата си Десислава Радева и с децата си Георги и Дарина.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече