Кубрат Пулев и Деси Добрева поведоха „Шествие за Семейството“ в София, над 10 000 ги последваха

0

Боксьорът Кубрат Пулев и певицата Деси Добрева застанаха начело на похода в защита на традиционното семейство, който тръгна от площад „Александър Невски“ и ще премине по столичните улици и ще стигне до Националния дворец на културата, където ще се проведе концерт.

Заради традиционното шествие с концерт „София прайд“, което ще е с начална точка площад „Батенберг“, вече е затворена част от булевард „Цар Освободител“, в участъка между Централния военен клуб и сградата на президентството.

Началото на концерта е обявено за 16:00 часа, като е предвидено шествието за защита на човешките права да тръгне от площад „Батенберг“ след 19 ч.

На площад „Александър Невски“ пък вече се събраха участниците в така наречения Поход за семейството, чиито организатори се обявяват в защита на традиционното семейство и за разрешаване на демографската криза у нас.

И в двете точки има осигурено сериозно полицейско присъствие, за да няма напрежение и да не се засичат двете събития се очаква по код за защита на семейството да тръгне около 12:00 часа с маршрут по булевардите „Цар Освободител“, „Васил Левски“, „Патриарх Евтимий:, до градинката на Националния дворец на културата, където също е предвиден концерт.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече