Бойко-младши чаровник от малък (Уникална снимка)

0

Внукът на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов — Бойко-младши, е чаровник от малък. Това се вижда ясно от снимките, които дъщерята на бившия премиер — Венета Борисова, сподели в социалните си мрежи. Нещо, което тя прави изключително рядко, тъй като не обича да е в светлините на прожекторите и пази своето семейство от любопитни погледи. На фотосите най-големият внук на Борисов се впуска в безгрижни игри с приятелчета. сред които и русокоса принцеса. А естествената си харизма явно е наследил от дядо си. Вероятно от него е наследил и непретенциозност към облеклото — докато децата и внуците на много родни политици са облечени с дрехи за стотици левове, Бойко-младши сияе на снимката в тениска за под 50 лв.

Наскоро момченцето завърши първи клас с отличен успех. Той се представил блестящо в класната стая, бързо усвоявал уроците, бил ученолюбив и любознателен. А сега се отдава на безгрижно и изпълнено с приключения лято, като нямало да престава да чете книжки.

Горди със своя син са майка му Венета и баща му Иван. Семейството обаче предпочита да запази в тайна училището, в което е записан, без да издава дали то е държавно или частно.

Бойко-младши е най-големият от тримата внуци на Борисов. По-малкият Иван е на 6 годинки, а Виктория се роди през ноември 2022 г. Те са голямата слабост на дядо си, който обича да им посвещава свободното си време.

Самият лидер на ГЕРБ е бил прилежен ученик, а любимите му предмети били география, история и литература, макар да бил изявен и по музика, свирейки на няколко инструмента. Той“ е учил от I до XI клас в 78 СОУ „Христо Смирненски“ в родната си Банкя. В началните класове предпочитал игрите навън пред учебниците за разлика от по-голямата му сестра Красимира, която била първа по успех в училището. Майка им Венета обаче преподавала в същото училище и ги държала изкъсо. Строгият й подход амбицирал Бойко да й докаже, че може да бъде ученик за пример, и завършил с пълен отличен.

Силното семейно възпитание и ценностите, предадени от дядо му, явно намират отражение в развитието на Бойко-младши, който вече демонстрира обещаващ старт в своето образование и социални умения.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече