Слави от дивана: ПП са малкото ДПС

0

Слави Трифонов нарече „Продължаваме промяната“ малкото ДПС. Лидерът на „Има такъв народ“ коментира присъединяването на Никола Минчев и Ицо Хазарта към групата на „Обнови Европа“ в Европейския парламент.

„Забележете кои други български представители са част от тази група. Това са избранниците от ДПС – Илхан Кючук, Елена Йончева и Танер Кабилов. Може да ги видите заедно, усмихнати на снимка преди старта на Европейския парламент“, пише Трифонов.

Ето какво още написа лидерът на ИТН:

И каква стана тя сега? В Европа ПП и ДПС са в едно семейство, а в българския парламент ПП твърдят, че ДПС са мафия и са тяхната опозиция в 50-тото Народно събрание. И кой сега е „Малкото ДПС“? ПП е малкото ДПС. Даже, понеже са само двама депутати, Никола Минчев и Ицо Хазарта, ПП са „Нищожното ДПС“. И това е, защото такива са фактите. След мазното турско кафе, ПП сега ще пият европейско турско кафе. И каквото и да приказват, и колкото и да лъжат, и мазното турско кафе, и европейското турско кафе ще оставят неизлечими следи върху тях, защото такава е истината. Знам, че много им се искаше, „Има такъв народ“ да направи това, което те направиха, но аз им отнех възможността да плюят и сега могат да плюят само върху себе си. Както, между другото го и правят. Срещал съм разни жалки хорица през живота си, но тези типажи от ПП са уникални. Явно за тях българският народ е създал пословицата: „Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече