ДРАМА във „Величие“! Заключват се в хамбар и се заплашват с убийство

0

„Разломът (с Ивелин Михайлов – б.р.) настана, когато заключи депутати в хамбар в собствената си къща и ги държа от 15:00 до 19:00, докато аз не отидох да кажа, че задържането на депутати, лишаването от комуникация, е престъпление и търговия с влияние, за което се полагат от 6 до 10 години лишаване от свобода. Казах му, за да го предпазя някои от депутатите да не подаде жалба до прокуратурата. Един да го направи, отиваше в затвора“.

Това каза по Би Ти Ви все още председателят на ПГ на „Величие“ Николай Михайлов.

По думите му Михайлов ги заключил в хамбар след гласуването в парламента за правилника за дейността на Народното събрание. Като председател на ПГ отишъл и ги освободил оттам.

Той оттогава ни нарича предатели и призовава хора да ни убиват. Поисках пред всички депутати неговият бизнес да се отдели с партийната работа. Срещите се правят с уж партийни цели, а се събират пари с кашони. Да се продават книги на Ивелин Михайлов за 150 лв., каза още Марков.

Според него Ивелин Михайлов подстрекавал хората да се саморазправят с депутатите. Мен да ме убиват и да ми отварят черепа. Това е към всеки, който не изпълнява това, което иска Ивелин Михайлов. Той иска Народното събрание да изпълнява неговия дневен ред. Утрешният ден може да станете свидетели на много жестоки неща, каза още Николай Марков.

Той допълни, че няма назначена охрана. Не си спомнял дали подавал сигнали срещу Ивелин Михайлов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече