Лупи, ти къде?

0

Александър Томов, по известен като Лупи, и неговото движение „Заедно за промяна“ , каквото и да означава последното, инициирали подписка за издигането на президента Румен Радев за втори мандат, без да са питали самия Радев. Това било тяхна идея.

Мнението на повечето българи, а и моето мнение е, че Александър Томов е един обикновен самозванец, който обича инициативите, хиперактивен е и от всичко това няма никаква полза. Виждате каква е подкрепата, или по-скоро виждате липсата на подкрепа за Томов и неговите безбройни формации, с които се е опитвал да ни сапуниса и после да ни обръсне в годините на прехода. С каквото се е хванал Сашо Томов, все го е провалил или в най-добрия случай го е маргинализирал. Помните ли какво направи с ЦСКА? Да фалираш и на практика да закриеш автентичния футболен клуб, който си беше марка от европейска величина, се изисква талант.

Вероятно точно на този „талант“ ще трябва да разчита Румен Радев. Според мен президентът едва ли се чувства удобно точно Лупи да стъпва върху името му, за да стане по-висок политически. Свързването с този политически нахалник би му изиграло не само лоша шега, но може да се окаже и пагубно. Защото името Александър Томов придава карикатурност на всякакво начинание. Румен Радев би трябвало да пренебрегне възпитанието си и малко по-остро да покаже на Томов, че никой не му е искал инициативата. Точно такива инициатори  отвратиха хората в годините на така наречения преход.

Иво Димитров, Антени

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече