Отличник като дядо си: Внукът на Бойко завършва първи клас

0

Най-големият внук на Бойко Борисов завършва първи клас като отличен ученик. Бойко-младши се представил много добре в класната стая, проявявал старание, ученолюбив и любознателност, за радост на дядо си. Горди със своя син били и щерката на Борисов Венета, както и половинката й Иван. Семейството не издава в кое училище е записан малкият Бойко и дали то е държавно или не, пише „Ретро“.

Преди това, когато бе на 6 годинки, Бойко-младши трупаше знания в задължителния за навършилите тази възраст предучилищен клас.

Всъщност още от съвсем малък внукът на бившия премиер чете, пише и смята самостоятелно и давал заявка за отличен ученик. Дядо му неведнъж е казвал, че за него най-важен приоритет е наследниците му да говорят чужди езици и да обичат спорта, защото учел на дисциплина и отговорност. Второто е основната негова грижа, а в свободното си от ангажименти време заедно с внучетата му Бойко и Иван редовно играят футбол в двора на семейната къща в Банкя.

 „Аз съм златен медалист! единственото момче в Банкя със златен медал, 6.00 е дипломата ми“, похвали се преди време лидерът на ГЕРБ, който получавал от време на време и петици но се страхувал да признава за тях пред майка си.

Самият Бойко Борисов е бил прилежен ученик, но доста буен, споделят негови бивши учители и съученици. Той е учил от I до XI клас в 78 СОУ „Христо Смирненски“ в родната си Банкя. В началните класове хич не му се залягало над учебниците и все мечтаел за игри навън за разлика от по-голямата му сестра Красимира, която била първа по успех в школото. Майка

им Венета обаче преподавала в същото училище и ги държала изкъсо. Респектиран от нея, Бойко се амбицирал да й докаже, че може да бъде брилянтен ученик, и завършил с пъпен отличен. Любимите му предмети били география , история и литература, макар да бил изявен и по музика, защото свирел на няколко инструмента.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече